В інтернет-магазині DecorStoneHub ви можете придбати плитку-мозаїку "АКВАМО". Цей високоякісний матеріал для внутрішньої та зовнішньої обробки має чудовий зовнішній вигляд, а його ціна лише трохи більша, ніж у звичайної керамічної плитки.

Виробник даної мозаїчної плитки, компанія Limited Liability Company AquaMo, зарекомендувала себе з позитивного боку своєю технічною та декоративною продукцією зі скла, що має значний попит на будівельному ринку.

Що таке мозаїчна плитка

Людина винайшла мозаїчну плитку і зуміла оцінити її красу ще за часів Стародавньої Греції - саме до цієї епохи належать найдавніші зразки цього матеріалу.

Слово "мозаїка" сьогодні знає кожен школяр - його можна почути по телевізору, у відеороликах в Інтернеті та у розмовній промові дорослих. На жаль, популярність облицювальної мозаїки в наших краях сильно впала після розпаду СРСР - цей облицювальний матеріал виявився незаслужено викресленим із вживання. В останні роки мода на оздоблення мозаїкою відновлюється, і у продажу вже можна знайти багато різновидів великої плитки з маленькими чіпами, з яких складено мозаїчне зображення.

Що пропонує магазин DecorStoneHub

Інтернет-магазин DecorStoneHub встановив тісні контакти з ТОВ "АКВАМО" (Limited Liability Company AquaMo), видним постачальником плитки для зовнішньої та внутрішньої обробки. Ми пропонуємо облицювальний матеріал, що підходить для обробки підлоги і стін будь-якого приміщення (так, плитка-мозаїка доречна скрізь, головне - правильно підібрати стиль і забарвлення), а також зовнішньої обробки різних архітектурних об'єктів: доріжок у парках, фонтанів, терас, подіумів тощо .д.

Мозаїка AquaMo зі скла для оздоблення басейнів

Найкраще скляна мозаїка "AquaMo" підходить для облицювання басейнів. Це рішення значно полегшує життя дизайну: вибираючи для обробки цей матеріал, ви можете бути майже на 100% впевнені, що успіх вже у вас у кишені. Адже поверхня плитки-мозаїки може бути різною:

  • рельєфною, коли на дотик можна відчути кожен квадратик;
  • глянцевий, майже подібний до дзеркала;
  • антиковзна, особливо зручна для підлоги, де буває розлита вода.

Периметр чаші басейну зазвичай оточений вузькою доріжкою, якою можуть ходити і плавці, і ті, хто їх супроводжує, наприклад, батьки. При активному плаванні на цю доріжку неминуче потрапляють водяні бризки, і вона стає мокрою. Мостити її рельєфною плиткою, а особливо глянсовою, не можна – це призведе до підвищеної травмонебезпеки, оскільки доріжка стане надто слизькою. У цій ситуації найкращим рішенням буде антиковзна мозаїка. Звичайно, і вона не зможе гарантувати стовідсоткову безпеку та повністю застрахувати від падінь, але по ній можна ходити впевненіше. Це працює тільки з обрамленням басейну, але і з кухнею або ванною кімнатою, де вода теж може проливатися на підлогу.

Габарити скляної мозаїки "АКВАМО" становлять 317 на 317 мм. На поверхні кожної плитки є 144 невеликі чіпи квадратної форми. На даний момент у нашому інтернет-магазині доступно у продажу близько семи колекцій, різних між собою кольорами та відтінками. Для підбору найбільш підходящої плитки на нашому сайті доступний фільтр, знайти який ви можете у лівій частині сторінки.

Переваги та недоліки скляної мозаїки

Перелічимо основні властивості виробу:

  • мозаїка має невелику вагу, і, як наслідок, проста в установці (досить швидко ліпиться на плитковий клей);
  • має міцність приблизно як у керамічної плитки;
  • виготовлена зі скла - універсального гіпоалергенного та екологічного матеріалу;
  • має термін служби не менше, ніж у простого скла;
  • не має особливих обмежень для експлуатації;
  • може бути зігнута, тому зручна для облицювання вигнутих поверхонь;
  • вартість мозаїки зі скла не набагато вища, ніж у керамічної плитки високої якості.

Як ви помітили, у цьому списку перераховані лише плюси. А що з мінусами? Насправді їх важко знайти. Хіба що, можна зарахувати до недоліків деяку затримку в часі при установці мозаїки (очікування, поки просохне та затвердіє клей), а також попадання бруду в проміжки у швах, яку потрібно періодично прибирати. Але все ж таки, переваг у плитки-мозаїки більше, і її покупка точно повинна стати для вас вдалою.