Особливості оформлення ванних кімнат натуральним каменем

Ванна кімната допомагає нам повністю поринути у приємну атмосферу та забути про всі турботи. Щоб процес проходив у повному комфорті, "водний" куточок має відповідати як практичним, так і естетичним вимогам.

Серед оздоблювальних матеріалів, що ідеально підходять для дизайну інтер'єру, можна виділити вироби з натурального каменю.

Поради щодо практичного використання натурального каменю

Натуральний камінь поширений в інтер'єрі приміщень. Такий матеріал додасть вашій ванній легкий, мінімалістичний ефект, а додаткові елементи, наприклад, натуральні рослини, додадуть приміщенню шарму.

Однак оформлення приміщення з такого каменю має безліч нюансів, розглянемо основні з них:

  1. Зберігаємо простір

Прийнято вважати, що важкі матеріали заступають приміщення, роблячи його масивним та громіздким. Натуральний матеріал має свою нюанси: маленькі простори він "сковує", а великі "розширює". Проте можна знайти компроміс. Якщо застосовувати такі матеріали в окремих декоративних елементах, наприклад дзеркальне обрамлення, або ванна раковина, то ваш куточок набуде нешкідливої порції "живості".

  1. Гра зі світлом

Природне сонячне світло додає простору приміщення простір, проте «масивність» натурального виробу може його поглинути. Оформляйте приміщення, в яких є панорамні вікна. В іншому випадку врятує м'яке, тепле освітлення.

  1. Область застосування

Натуральний камінь представлений у різних видах; це може бути як звичайний пісковик, так і дорогий мармур або онікс. Головне пам'ятати, що вироби з таких матеріалів використовуються не тільки при оформленні стін або підлоги, але також і у виготовленні різноманітної сантехніки, кухонної та меблевої атрибутики, декоративних виробів тощо. Склад натурального каміння відрізняється високоміцними та вологостійкими компонентами, що дозволяє їх тривале використання.

Перед тим, як почати оформляти приміщення з натурального каменю, проконсультуйтеся з фахівцем. Кожен із видів матеріалу має свої нюанси при оформленні приміщення.

Допоміжні матеріали TENAX

Простіші справи з установкою підлогових покриттів, які легко можна закріпити за допомогою клею TENAX . Компанія надає тільки високопрофесійні матеріали, для облицювання "натуральною" плиткою ванни, та інших приміщень. На нашому сайті ви знайдете великий вибір засобів для встановлення та полірування волелюбного матеріалу.