Натуральний камінь для виготовлення барних стійок

Багато бізнесменів переконані, що кількість відвідувачів у закладі багато в чому залежить від інтер'єру самого приміщення. Чим красивішим та вишуканіше зроблено ремонт, тим більше довіри до закладу. На сьогоднішній день дуже популярно купувати барні стійки з натурального каменю. Конструкції мають безліч різновидів. Барні стійки, що представлені на ринку, можуть мати різноманітний дизайн. Вибір тієї чи іншої конструкції залежить від смаку покупця та від загального інтер'єру приміщення.

Безперечно, барні стійки вимагають догляду за собою. Однак труднощів з пошуком комплектуючих елементів, матеріалів та засобів догляду за конструкцією не буде. Все це можна легко знайти у будь-якому великому місті.

Чим такий привабливий натуральний матеріал?

Барна стійка – це робоча поверхня, від якості якої залежить багато чого.  Важливим критерієм вибору барної стійки є міцність, надійність та зносостійкість конструкції. Варто відзначити той факт, що мармур та граніт є одними з найкращих матеріалів. Безперечні переваги мармуру та граніту - це їх висока щільність і властивість добре поліруватися. Натуральний камінь має відмінну міцність та хорошу стійкість до впливу різних рідин (масло та ін.). Конструкції, представлені на ринку, відрізняються широким розмаїттям кольорів та малюнків. Покупець легко підбере барну стійку, яка ідеально впишеться в загальний інтер'єр приміщення.

Високу популярність має полірований граніт, оскільки цей матеріал не боїться ні холодного, ні гарячого. Поверхні барної стійки з полірованого граніту не страшні гострі предмети, вони не пошкодять покриття конструкції. Доглядати натуральний камінь неважко, досить просто періодично мити поверхню стійки миючим засобом.

Конструкції з натуральних матеріалів часто використовують у кафе та ресторанах. Поверхня стійки відрізняється не лише своєю гігієнічністю, а й здатністю візуально розширювати простір у закладі.

Цей різновид меблів матиме закінчений вигляд у тому випадку, якщо стільницю віддекорувати фаскою. В даний час сучасні компанії навчилися надавати барним стійкам різноманітні конфігурації та форми. Залежно від бажання замовника можна при виробництві виробу використовувати відразу кілька матеріалів, які будуть ефектно скомбіновані один з одним.