Облицювання кухонних стін можна розділити на два основні напрямки. Оформлення робочої зони та оздоблення основної площі кухні. Особливої уваги вимагатиме вибір матеріалу для робочого місця. Тут відбувається основний процес готування та неминучі негативні впливи випарів, температурні впливи, жир та лужно-сольові бризки. Підходити до питання вибору плитки в робочу зону слід з особливою ретельністю.

Технічні вимоги до фартувної плитки:

  • фактура підвищеної щільності з гладкою поверхнею;
  • стійкість до температурних впливів;
  • відсутність пористості для запобігання вбиранню агресивних середовищ (жир, сіль, сода, оцтова та лимонна кислоти);
  • стійкість до впливу миючих та дезінфікуючих засобів.

Весь, представлений у нашому магазині асортимент, на 100% відповідає цій низці вимог. Ваш вибір – наша гарантія якості.

Варіанти вибору

Щоб уникнути жалю та зайвих витрат, продумати стиль майбутнього оформлення найкраще заздалегідь. Уявити кінцевий результат, визначитися із зовнішнім виглядом, задати напрямок пошуку. У цьому випадку, сам процес вибору, принесе не менше задоволення, ніж готовий результат.

Можна порекомендувати кілька готових рішень, дотримуватися яких не обов'язково, але ознайомитися не завадить:

  • Восьмикутна фартувальна плитка. Зовні, чергування восьмикутників справляє враження накладених кіл. Це стильно, нове та помітно.
  • Стилістика цегляної кладки. Має масу варіантів, що відрізняються за кольорами, фактурою та розмірами кам'яних блоків. Генерує теплу затишну та домашню атмосферу.
  • Орнамент. Будь-який малюнок, геометричним малюнком або національною символікою. У такому типі оформлення єдине обмеження – межі вашої фантазії.
  • Мозаїчний стиль. Яскраві яскраві елементи мозаїки акцентують увагу і створюють, свого роду, контрасти.

Для робочої зони, як описано вище, рекомендується використовувати плитку щільної гладкої фактури. При регулярному використанні кухні за призначенням краще вибирати світлі монохромні пастельні тони або контрастні зображення. На цьому фоні менш помітні плями та потіки, які неодмінно утворюються в процесі готування.

Наші гарантії

Наші постачальники перевірені справою та часом. Продукція лише від сертифікованих вітчизняних та зарубіжних брендів. Механізми співробітництва налагоджені роками взаємовигідного партнерства.

Такі умови дозволяють нам пропонувати тільки найкращий асортимент за найприйнятнішими цінами. Наша плитка відповідає всім, що висуваються до кухонної обробки, критеріям. Відповідає всім прийнятим нормам.