Наш магазин є партнером компанії “Крімарт”. Ми займаємося продажем продукції цієї компанії, а також надаємо весь спектр супутніх послуг.

Про компанію “Крімарт”

ТОВ “Кримарт” займається виробництвом продукції з натурального каменю вже понад 25 років. Компанія розпочинала свою діяльність як невелика майстерня, а сьогодні це велика та стабільна виробнича компанія, яка має серйозну та високотехнологічну виробничу базу, а цехи та склади ТОВ “Кримарт” знаходяться в основних регіонах України. Плідно співпрацюючи з великими партнерами та маючи стабільну репутацію, компанія отримала ексклюзивні права на реалізацію природного каменю різного виду.

Компанія “Кримарт” займається виготовленням різної продукції з натурального каменю, що має широкий спектр використання. Продукція включає вироби для облицювання різних об'єктів та споруд, підвіконня, камінні портали, а також дрібні деталі інтер'єру та предмети мистецтва.

Гордістю виробника є мозаїчна плитка. Вона дбайливо створюється вручну і підходять для реалізації різних стилів та технічних завдань. Крім того, компанія займається виготовленням одиничних виробів на замовлення, таких як декоративна та художня мозаїка, картини, панно та ін. На виробництві працюють талановиті працівники, майстерність яких відточувалася роками.

У компанії “Крімарт” широка мережа логістики. Склади компанії присутні у Києві, Львові та Одесі. Продукція, яка має транспортуватися, якісно упаковується та доставляється по всій території України.

Завдяки серйозним обсягам імпорту та оптимізації виробництва продукція компанії реалізується за невисокими цінами. Партнером компанії є не лише наш магазин, а й інші великі мережі будівельних магазинів України.

Переваги виробів “Кримарт”

Продукція компанії включає широкий спектр виробів для виробництва яких використовується натуральний камінь.

Насамперед компанія займається виробництвом мармурової мозаїчної плитки, за допомогою якої можуть облицьовуватися поверхні в різних місцях, таких як ванні кімнати, кухні, санвузли, хамами, сауни та національні лазні.

Однією з унікальних пропозицій компанії на ринку України та всього світу є підвіконня, для виробництва яких компанія використовує різні сорти мармуру. Ці підвіконня, що випускаються серійно, мають різноманітні колірні рішення, а також виробляються у кількох стандартизованих розмірах. Мармурові підвіконня “Кримарт” також можуть бути придбані у нас.

Ще однією затребуваною продукцією з мармуру від компанії “Кримарт” є каміни та портали для них, за допомогою яких можна надати сімейному осередку затишку та статусу. Налагоджене серійне виробництво дозволило компанії "Кримарт" перетворити каміни та портали з розкоші на доступне для всіх рішення. Ціни на каміни компанії знижено до рівня, який доступний практично будь-якій родині. Ці мармурові каміни та портали можуть встановлювати також власники квартир у багатоповерхових будинках, оскільки лінійка компанії включає моделі з електричними камінами, які не потребують димаря та вентиляції. У пропонованих компанією камінних порталах передбачена адаптиція до електричних камінів та камінних топках будь-яких розмірів. Завдяки цьому відпадає необхідність щось пиляти, модифікувати та витрачати на це зайві гроші. Конструктори компанії все вже добре передбачили.

Саме через перераховані переваги продукції компанії “Кримарт” ми вибрали її для співпраці та надаємо реальні, а не уявні гарантії якості та терміни експлуатації.

Слід зазначити, що тільки у тих виробників, які займають на ринку лідируючі позиції, є можливість пропонувати покупцями такі вигідні пропозиції та зобов'язання. Так, компанія “Кримарт” надає такі вигоди:

  • Невисока вартість продукції за її високої якості
  • Великий асортимент виробів
  • Надання тривалої гарантії на продукцію
  • Довгий термін служби виробів при дотриманні умов експлуатації
  • Виготовлення продукції на індивідуальне замовлення.

Все це є унікальним співвідношенням ціни та якості у сфері виробництва виробів з натурального каменю в Україні. Продукцію компанії обирають як великі замовники, і приватні особи реалізації своїх невеликих проектів. Доказом цього є велика кількість храмів, палаців, будинків, котеджів та інших проектів різного масштабу, за яких використовувалася продукція “Кримарт”. У деяких храмах та інших спорудах різних міст України можна на власні очі побачити і доторкнутися до декоративних елементів, створених з виробів компанії.

У нашому магазині ви можете придбати будь-яку продукцію компанії “Кримарт” та скористатися всіма діючими акційними пропозиціями та знижками.

Якщо ви хочете отримати прайс із оптовими цінами або розрахунок вартості виготовлення нестандартних виробів, то зв'яжіться з нашим менеджером.