Для дрібного ремонту всі, ймовірно, використовували клей швидкої дії. Його перевага полягає в тому, що він відразу діє і надійно склеює два предмети разом. Але їм можна забруднити руки, і тоді потрібно очистити шкіру від клею.

Супер клей – сильний клей. Завдяки цьому він виконує своє завдання, швидко сохне та склеює поверхні. Однак це має один недолік. Ми можемо дуже легко забруднити клеєм пальці чи руки. Видалити зі шкіри вже засохлий клей складно. Однак, сьогодні ми розповімо, як це зробити правильно.

Ацетон

Ацетон - дуже добрий засіб, який розчиняє клей і допомагає видалити його зі шкіри. Насправді, вам просто потрібно купити рідину для зняття лаку з ацетоном, яку ви можете купити в аптеці. Потім змочіть їм ватяний диск і видаліть клей із рук. Якщо у вас склеїлися пальці, зануріть їх у засіб для зняття макіяжу та повільно розведіть, щоб не пошкодити шкіру.

Не забудьте нанести зволожуючий крем після використання цього методу. Ацетон сильно сушить шкіру. Тому після процедури за шкірою варто доглядати.

Сіль та тепла вода

Якщо під рукою немає ацетону, значить, на кухні є сіль. Налийте в миску теплої води, але не гарячої, щоб не обпектися. Посоліть та замочіть палець на 10 хвилин. Після цього часу спробуйте видалити клей. Метод буде менш ефективним, але він також підійде. Просто потрібно більше часу. Це також може допомогти нам відклеїти пальці.

Мило та тепла вода

Якщо у вас чутлива шкіра, використовуйте мило замість ацетону чи солі. Зробіть те саме, що і при сольовому лікуванні. Натомість додайте у воду тільки мило.

Будь-який алкоголь

Окрім засобу для видалення ацетону, це другий метод ефективності. Використовуйте будь-який алкоголь, який у вас є вдома, що міцніше, тим краще, наприклад, звичайну горілку або спирт.

  1. Спершу протріть шкіру теплою водою.
  2. Потім зануріть ватяний диск у спирт і на хвилину прикладіть до шкіри.
  3. Протріть область ватним тампоном.
  4. Якщо клей знову не сходить, повторіть операцію.
  5. Спирт сушить шкіру, тому після цього використовуйте зволожуючий крем.