Що таке алмазна щітка, призначена для старіння каменю, як її використовувати?

Вважаєте за краще старі замки з каменю? Вони, безперечно, несуть романтику. Відчути атмосферу минулих років можна, тільки доторкнувшись рукою до старовинної поверхні... Однак не всі можуть купити особняк, збудований у давнину. На допомогу приходять нові матеріали, спеціальне обладнання, інструмент інструментів, які допомагають досягати старовинного вигляду. До матеріалів можна віднести епоксидний розчин, поліефірний клей, фарби, очищувачі, просочення, кристалізатори.

Технологія брошування

Коли мова йде про потрібні інструменти, щітки з алмазним напиленням актуальні для старіння каменю. Для їх виготовлення використовується синтетичне волокно з високою міцністю, яке закріплює на собі алмазну крихту.

У процесі брошування каменю відбувається повсюдне руйнування поверхні, що набуває шорсткості. Навіть якщо матеріал зазнав сильного зволоження, він не стане слизьким. Причиною є те, що деякі частинки сточуються більшою мірою, інші лише згладжуються, набувають круглої форми. Обробка даним методом актуальна для мармуру, вапняку, граніту, інших порід. Для отримання очікуваного результату важливо вибрати відповідний камінь. Тому що матеріал, який складається з частинок рівною мірою твердих, штучно піддати старінню неможливо. Алмазні щітки різні за своїм призначенням. Для автоматичного обладнання або ручної роботи, для великої або дрібної зернистості - на цей фактор впливає об'ємність робіт, тип породи, ряд інших параметрів.

Які відмінності в роботі зі щітками?

Для правильного старіння можна застосовувати техніку з опцією регулювання швидкостей обертів. Ще можна адаптувати процес доставки в потрібну зону рідини, щоб охолоджувати камінь, видаляти частки після шліфування. Важливо здійснювати тиск правильно, коли ви працюєте з алмазними колами. На виконавці має бути захисне екіпірування, а щітки важливо добре закріпити на обладнанні.

Застосовується камінь, що брашує, в оформлених під старовину саунах, душових кабінах, басейнах, інших інтер'єрних проектах. Для створення не тільки естетики, а й надійності необхідний спеціальний клей, а також інша хімія для каменю. Зроблені за її допомогою вироби стануть довговічним варіантом.